Woonon

Wonen zoals u wilt 

Wie een nieuwbouwhuis koopt, heeft alle vrijheid van de wereld. U kunt kiezen voor een aanbouw of dakkapel, een andere indeling en verschillende afbouwopties. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning moeten er veel keuzes worden gemaakt. Dit noemen we ook wel meer- en minderwerk. Een spannend en leuk proces, want u koopt niet elke dag een woning. 

Standaard zorgen we voor een hoog afwerkingsniveau. En uw complete badkamer en toilet worden voorzien van sanitair en tegels. Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen van het hoogwaardige merk Grohe. Liever een andere stijl? Geen probleem. Om uw woning zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw woonwensen zijn er tal van opties naast de standaard opties voor u klaargezet. 

Woonwensen realiseren met Woonon

Woonon is een online woningsamensteller, waarmee u uw woning kunt optimaliseren. In Woonon gaat u alle mogelijkheden op het gebied van meer- en minderwerk ontdekken voor uw nieuwe woning. Een andere woningplattegrond? Een stopcontact op een andere plek? De badkamer of het toilet aanpassen? Een andere tegel? Andere binnendeuren? Woonon maakt alle keuzes inzichtelijk en berekent direct wat voor financiële gevolgen dat heeft. Uw keuzes worden direct na opdracht verwerkt in de bouwtekeningen van uw woning, zodat alles exact wordt uitgevoerd zoals u het wenst. 

Een demo aanvragen 

U kunt hiernaast een demo aanvragen door de demoknop te selecteren naast het gewenste bouwnummer. In de demo- omgeving kunt u enkele optiemogelijkheden bekijken voor uw woning. De getoonde optiemogelijkheden zijn indicatief en kunnen afwijken van de daadwerkelijke optiemogelijkheden. Pas na de aankoop van een woning ontvangt u toegang tot de definitieve omgeving met de daadwerkelijke optiemogelijkheden voor uw bouwnummer. 

Deze mogelijkheden zijn opgedeeld in drie fasen: modulair, ruwbouw en afbouw. In verband met de projectvoorbereidingen kunnen wij de toegang tot alle drie de verschillende fasen niet altijd garanderen.  Wijzigingen en prijzen van de opties zijn voorbehouden aan de aannemer. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.  

De keuken laten wij graag aan u over 

Met een ontbijtje en de laptop aan het keukentafel, met de buren aan een spontane borrel of met vrienden uitgebreid tafelen. De keuken is misschien wel de belangrijkste ruimte in huis. Eén van de fijnste dingen van een nieuwbouwhuis is dan ook die heerlijk gloednieuwe keuken. Voorzien van mooie apparatuur, uitgevoerd in duurzame materialen in de stijl die bij u past. In de koopprijs is geen keuken opgenomen, ook geen stelpost. U bent dus vrij om de keuken te bestellen waar u wilt en precies zo te laten samenstellen en uitvoeren als u voor ogen hebt.

Bouwnummer Woonopp Tuinligging Prijs
1 Demo 214m2 ZO -
11 Demo 223m2 Z -
12 Demo 167m2 ZW -
13 Demo 167m2 ZW €759.500
14 Demo 144m2 NO €594.500

© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring