Te koop
Onder optie
Mondeling verkocht
Verkocht
Verhuurd

Het Plan

Aan de Meerkreuk in Oude Wetering, op de grens met Roelofarendsveen komt een bijzonder nieuwbouwplan: Braassemzicht. 

Braassemzicht kenmerkt zich door de prachtige ligging en de diversiteit aan woningen in verschillende woonsferen. Het is hier prachtig dorps wonen in de omgeving van groen en water. 

Het woningaanbod bestaat uit 2 twee-onder-één kapwoningen, 14 hofwoningen, 22 parkappartementen en 11 halfvrijstaande villa’s aan het water. Een mooi gevarieerd huizenaanbod, waarbij de verschillende woonsferen heel natuurlijk samenkomen en een sfeervol geheel vormen.

Braassemzicht is gelegen tussen de hooggelegen wetering en het lagergelegen gebied aan de Europaweg. Aan de zijde van de Europaweg komt een appartementencomplex met 22 parkappartementen in verschillende varianten. Tussen de watervilla’s langs de wetering en het appartementencomplex worden de hofhuizen en twee-onder-één kapwoningen gerealiseerd. 

Het hart van het plan is het binnengebied: een groen hof waaromheen de woningen zijn gelegen. In het groene hof staat ontmoeten centraal. Kinderen spelen veilig en buren ontmoeten elkaar. Het hof wordt autoluw.  Zo geniet u optimaal van het groene hof en een kindvriendelijke omgeving. 

Ook de ligging is bijzonder. Rondom groen en water en in de buurt de alledaagse voorzieningen. Kortom: zoveel woonplezier is er te vinden in Braassemzicht. Wat een geluk om hier te mogen wonen!


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring