Parkappartement Pampus II (verkocht)

Bouwnummer 28 & 31

Pampus II wordt aangeboden met de unieke Koopinstapregeling. Een voorwaardelijke kortingsregeling. Bent u geïnteresseerd in één van de parkappartementen? Dan is deze unieke Koopinstapregeling wellicht voor u van toepassing!

Wat houdt de Koopinstapregeling in?

U koopt de woning met een korting op de marktwaarde. De aankoopprijs ligt een stuk lager dan de marktwaarde van de woning. Voor u als koper heeft dit drie grote voordelen:

 1. Een lagere hypotheek die leidt tot fors lagere maandlasten.
 2. Deze lagere  financieringsbehoefte  vergroot uw  mogelijkheden  om  de  hypotheek voor  de  aankoop van  het  huis rond te krijgen.
 3. Het geeft u extra financiële armslag om uw (eventuele) eigen huis voor een goede/scherpe prijs te koop te zetten waardoor deze in de regel veel eerder verkocht zal worden en u de periode van dubbele maandlasten en het overbruggingskrediet dus kunt minimaliseren.

Uiteraard zijn aan deze regeling wel voorwaarden verbonden. Informeer hiernaar bij de makelaar. 

Deze twee parkappartementen type Pampus II zijn gelegen op de begane grond. Alles voor gemakkelijk en comfortabel wonen vindt u in dit sfeervolle 2-kamer parkappartement. 

Parkappartement Pampus II 

Type Pampus II heeft een woonoppervlakte van ca. 49 m2. De appartementen zijn voorzien een ruime slaapkamer en een balkon van ca. 6,1 m2.  Zo kunt u genieten van een mooi uitzicht. Voor uw fiets of het opbergen van spullen beschikt u een eigen berging op de begane grond.  Aan parkeren is ook gedacht. De parkeerplaatsen bevinden zich in de nabijgelegen parkeerhoven.

Kenmerken

 • Comfortabel appartement
 • Woonoppervlakte ca. 49  m2
 • 1 slaapkamer
 • Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
 • Balkon ca. 6,1 m2
 • Berging op de begane grond van ca. 3,5 m2
 • Energiezuinig en gasloos
 • Diverse opties om uw droomwoning te realiseren

Toewijzingscriteria

Er gelden strikte toewijzingscriteria bij de toewijzing van de appartementen die met een Koopinstapregeling worden verkocht. Lees onderstaande criteria aandachtig door. Voldoet u niet aan deze criteria, dan heeft inschrijven geen zin. De gegevens zullen nader worden gecontroleerd. Niet volledige of foutieve inschrijvingen worden uitgesloten.

Na de inschrijfperiode worden inschrijvers bij gelijke geschiktheid worden toegewezen conform onderstaande criteria (volgordelijk).

 1. Starters uit de gemeente Kaag en Braassem die geen zelfstandige woonruimte achterlaten, met een maximaal verzamelinkomen (*) van 50.000 en geen vermogen boven het maximaal in box 3 vrijgestelde bedrag.
 2. Achterlater sociale huurwoning in gemeente Kaag en Braassem, met een maximaal verzamelinkomen (*) van 50.000 en geen vermogen boven het maximaal in box 3 vrijgestelde bedrag.
 3. Achterlater zelfstandige huurwoning in regio Holland-Rijnland, minimaal 1 jaar woonachtig, met een maximaal verzamelinkomen (*) van 50.000
 4. Overige huishoudens met een maximaal verzamelinkomen (*) van 50.000
 5. Willekeurig persoon ná 3 maanden verkooptijd

(*) bruto jaarinkomen incl. vakantiegeld, dit dient in een later stadium te kunnen worden aangetoond door middel van een jaaropgave van vorig jaar én een recente loonstrook
(**) het gezamenlijk vermogen dient aangetoond te worden op basis van een jaaropgave van vorig jaar.

Plattegronden

Bouwnummer 28 Bouwnummer 31 (gespiegeld) Begane Grond

Bouwnummer Woonopp Tuinligging Prijs
28 49m2 ZW -
31 49m2 NO -

© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring