De watervilla's

Vrij wonen op z’n mooist

In nieuwbouwplan Braassemzicht, op een steenworp afstand van het Braassemermeer, komen 11 unieke (halfvrijstaande) watervilla’s. Deze watervilla’s zijn ronduit uniek te noemen. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook van binnen. 

Unieke woonbeleving  

Deze villa’s hebben een eigen karakter door de opvallende niveauverschillen, die zorgen voor een unieke ruimtebeleving. Daarnaast geniet u van heel veel woonruimte, want deze watervilla’s hebben een woonoppervlak vanaf ca. 214 m. Deze grote oppervlakten en de speelse split level indeling op de begane grond van de watervilla’s zorgen voor een unieke woonbeleving en ruime indelingsmogelijkheden, met aan de voorzijde een statige plafondhoogte van ca. 3,65 meter. Wordt dit de plek voor uw zithoek of kiest u juist voor die riante leefkeuken? De keuze is aan u! 

Deze watervilla’s zijn niet alleen ruim, maar ook een lust voor het oog. Alle villa’s passen prachtig binnen één architectonische familie. Laat uw oog vallen op dit bijzondere ontwerp. De oranjerood genuanceerde steen, de grijze kozijnen, de houten gevelaccenten, de franse balkons en het lessenaarsdak geven deze villa’s een unieke uitstraling. De grote ramen versterken het uitzicht en zorgen voor een prachtige lichtval en uitzicht over het water of het groene hart van het plan

Deze villa’s hebben de naam Vrijheid gekregen. En dat is niet voor niets. Deze naam zegt het al – u geniet hier van ultieme vrijheid en volop ruimte voor een comfortabel leven. 

U heeft straks de mogelijkheid om een eigen aanlegsteiger te realiseren.  Stelt u zichzelf eens voor: vanuit uw woning vanaf uw eigen aanlegsteiger de boot instappen en genieten van een heerlijke tocht over het water. 

De Vrijheid is ook de naam van een zeilboot, waarmee veel mensen met plezier de Nederlandse wateren verkennen en waarmee nog veel wedstrijden worden gevaren op het Braassemermeer. 

De woningen worden aardgasvrij en zijn zo ontworpen dat de bewoners er comfortabel en zorgeloos kunnen wonen. De toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen dragen eveneens bij aan jarenlang woongenot. Ook dat is vrijheid. 


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring